Reforma Consultes externes Salus
Hospital

Un dels nostres últims projectes d’aquest 2022 ha sigut la remodelació de les Consultes externes de la Clínica Salus a Banyoles, just davant de la Clínica, on hem treballat amb molta energia i la màxima professionalitat per obtenir el millor resultat d’acord amb els objectius.

Com sempre la nostra filosofia ens ha acompanyat en la reforma del local a planta baixa, aconseguint l’optimització de tots els espais i recursos. En aquest projecte hem tingut molt en compte que traballem en un entorn sanitari.

A les consultes mèdiques hem diferenciat entre la recepció dels pacients com a punt d’atenció i l’altre per l’exploració dels mateixos.

Un altra part del projecte ha sigut la reforma de la recepció general, proposant acabats en fusta per donar més calidesa, i el taulell amb material perdurable a base de krion de color blanc, que dona molta presència al conjunt.

La senyalètica s’ha treballat en tot el projecte en coherència amb els colors corporatius destaquem així que ens agrada cuidar fins al mínim detall.
No deixem res a l’atzar la previsió és la nostra aliada.

  • Imagen de proyecto
  • Imagen de proyecto