Coneix el nostre Equip

OLGA GUDAY PADROSA

Arquitecta i Directora del Despatx

 

Neix a Barcelona el 1976. Estudia a la Facultat d’Arquitectura de Barcelona (E.T.S.A.B., Universitat Politècnica de Catalunya). L’any 2002 estudia el seu quart any de carrera a la “Technische Universität” de Berlin (T.U.B.). És allà on col.labora amb el Despatx “Hüffer & Ramin Architekten”. L’any 2004 es titula com a Arquitecta amb una Menció d’Honor. El mateix any rep el Premi Dragados per la Innovació en els detalls constructius en el seu projecte final de carrera. També el mateix any 2004 s’associa amb Juan Sainz de los Terreros Bustos obrint “Guday Terreros Arquitectura”. Un any més tard estudia el Màster de “Management de la Construcció” a la Salle (Universitat Ramon Llull).

BLANCA OLIVERAS ESPINOSA

Enginyera Industrial

 

Neix a Barcelona el 1976. Estudia a la Facultat d’Enginyeria Industrial de Barcelona (E.T.S.E.I.B., Universitat Politècnica de Catalunya). Estudia un curs de la carrera a França. Ha desenvolupat numerosos projectes industrials a Catalunya a través de la seva Enginyeria.

MONTSERRAT PECO CLOTET

Arquitecta tècnica i Enginyera de l’Edificació

 

Neix a Terrassa el 1973. Estudia a la Facultat d’Arquitectura tècnica de Barcelona (Universitat Politècnica de Catalunya). Estudia el Postgrau de Coordinador de Seguretat i Salut a la Construcció, a CAATEEB. Estudia el Grau d’Enginyer de l’Edificació, a LASALLE (Universitat Ramon Llull).

Equip de treball

Arquitectes especialitzats

 

L’equip de Guday Terreros Arquitectura està format per col·laboradors interns i per una xarxa de col·laboradors externs especialitzats en diferents àmbits, amb els quals compartim els mateixos objectius i exigència:

ARQUITECTES: Mayte Lloret – Daniel Gómez – Rodrigo González – Sergi Ros

ARQUITECTES/ESTRUCTURISTES: David Aubert – Jordi Parés

URBANISTES: Quim Vivas

ENGINYERS: Xavier Guari – Roger Terrats – Ignacio Sainz de los Terreros Bustos – Daniel Valencia – Xavi Picart – Xavier Martínez-Falero

ARQUITECTES TÈCNICS: Jose Manuel Garcés – Javier Escuchuri – Miquel Ballester – Sebastià Villena – Ferran Vives – Manel Donat – Annabelle Ensargueix

DISSENYADORS INTERIORS: Belén Campos – Montse Tarrago – Mireia Muñiz

ARQUITECTES TAXADORS: Carles Bosch