Cases a l’Empordà
Residencial

Promoció de cinc Cases Rurals aparellades al centre del poble de Llers

Adequació de l’obra a l’entorn: La forma ovalada de la parcel.la ha marcat la distribució i partició de les cases aparellades, fins el punt que n’ha fet sorgir un desplegament en forma de ventall, que interiorment només beneficia l’expansió dels espais a la zona de la sala d’estar en direcció cap a les vistes a Nord, on sofereixen unes vistes abundants cap al Canigó i prats verds de la Plana de l’Empordà.

Singularitat i caràcter: Singulars són les númeroses entrades de llum, tan pel lluernari, com per les finestres inclús en cantonada, i el caràcter que calia donar a aquestes cases era la de modernitat integrada al nucli antic de la població.

Economia de recursos: La disposició en ventall va permetre aprofitar al màxim l’edificabilitat permesa, per altra banda, tots els materials escollits són propis de la zona, la distribució s’ha fet pensant en una possible col.locació d’un montacàrregues a futur dintre l’ull d’escala, que pogués unir les tres plantes.

Rigor en els aspectes tècnics de manteniment i estalvi: Els materials i acabats per a aquestes cases són ceràmics o acabats amb pintures, clau del funcionament i estalvi tradicional. És un projecte de programa molt standard, i això en facilita les complexitats, per tant el seu manteniment també és senzill.

UBICACIÓ:
Llers, Alt Empordà (Girona, Catalunya)
PROMOTOR:
Marat Agzamov
ANY CONSTRUCCIÓ:
2006-2008
SUPERFICIE SOLAR:
544m²
SUPERFICIE CONSTRUIDA:
1.091m²

  • Imagen de proyecto
  • Imagen de proyecto
  • Imagen de proyecto
  • Imagen de proyecto